Къщата на Константин, в която той се пренесе да живее

...
Къщата на Константин, в която той се пренесе да живее
Коментари Харесай

Палатът на Коцето със 7 тоалетни

Къщата на Константин, в която той се придвижи да живее след няколко обира на жилището му в София, има цели седем тоалетни, похвали се самият той, чу Hotnews.bg . Като се има поради, че в нея артистът живее единствено с жена си Надя и двете си деца, WC-тата идват малко доста, само че за тази особеност си има пояснение. Коцето към момента помни мрачните времена, когато неговото семейство деляло един етаж от къща, т.е. един апартамент с една тоалетна, дружно с още две семейства.



Причината-комунистите лишили другия етаж от фамилния дом, тъй като дядото на артиста бил богат търговец преди 9 септември. Така фамилията на дядото, дружно с това на Коцето и на братовчедка му делели едно сервизно помещение, изясни изпълнителят в "Черешката на тортата ".



Сега в къщата тоалетни-колкото искаш, както и дребна финландска сауна и две джакузи-едно до сауната в приземния етаж, едно на покрива. Домът е изискан главно в черно и бяло, даже кухнята, която действително е едно огромно помещение, дружно с дневната на първия етаж. Дворът е непретенциозен, само че въпреки всичко задоволително огромен, с цел да побере зеленчукова градина и батута на децата на артиста.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР