Къщата на инфлуенсърите има своя първи изгонен участник. Това е

...
Къщата на инфлуенсърите има своя първи изгонен участник. Това е
Коментари Харесай

Скандали, лицемерие и неочаквани герои! Първият изгонен от "Къщата на инфлуенсърите" вбеси всички

" Къщата на инфлуенсърите " има своя първи изпъден участник. Това е Аниста, която меко казано изненада всички с държанието си при елиминационната игра. И изненада освен феновете, само че и инфлуенсърите.

Всъщност играта не беше от най-приятните. Участниците трябваше да придвижат железна халка по железна рамка с много чупки и завои, по която тече ток. Участниците просто не трябваше да пускат халката, тъй че даже и да ги бие ток, в случай че съумеят да задържат халката, нямаше проблем да продължат до края ѝ. Така направиха Тинко, Ваня, Виктория Капитонова и доста от останалите участници.

Виж още: Теодора Тодорова е гневна: Хейтъри нападнаха сексапилната зъболекарка

Е, Аниста не съумя. При всеки досег с тока тя пищеше, а най-после се отхвърли от играта. Тя съобщи, че има проблеми със сърцето, а след този ток се усеща като че ли е изпила 5 енергийни питиета. Добър въпрос е за какво човек със сърдечни проблеми пие по толкоз енергийни питиета, само че не е наша работа.

Така Аниста стана първият изпъден от Къщата. Виктория Капитонова беше подготвена да си тръгне вместо нея, само че не такива са разпоредбите на играта. Аниста изрази удовлетворение, че си потегля без никой да я е намразил... само че истината е малко по-различна.

Стела, Йоанна, Карина, Ваня, Виктория и кой ли още не се оказа, че имат едни и същи наблюдения - Аниста се държала пренебрежително, с неуважение към останалите. 

Виж още: Анита подсети за себе си! Половинката на Рачков пече знойни форми на плажа

Историята се придвижи онлайн, където Аниста прикани да не бъде съдена по 10-15 мин. игра. " Никога не съм казвала каквото и да било за тях по време и след присъединяване ми. Да, изнервих се. Да, човек съм ", написа тя.

Иначе Карина се трансформира в непредвидения воин в играта. Тя се оправи със задачата за под 2 мин. (за съпоставяне на Боян му трябваха над 20) и даже не трепваше, когато токът я удряше. 

Изображение: https://www.instagram.com/karinaailieva/
https://www.instagram.com/aniissta/
https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР