Къщата на инфлуенсърите е тотален онлайн феномен и няма защо

...
Къщата на инфлуенсърите е тотален онлайн феномен и няма защо
Коментари Харесай

Глоби, строги правила и студ: Тайни от кухнята на "Къщата на инфлуенсърите"

" Къщата на инфлуенсърите " е цялостен онлайн феномен и няма за какво да се преструваме, че не съществува. Може да не ви харесва, да не го следите, да ви се коства криндж или с дребен бюджет и така нататък Все едно, главното е, че е нещо, което от дълго време не е правено, а неналичието на Vip Brother е все по-голяма.

Риалити предаванията са към момента на сериозна респект у нас, а втова няма нищо неприятно. В нета много се написа за " Къщата на инфлуенсърите ", в която вземат участие някои много известни, само че и някои... не толкоз известни лица. За тях не знаем за какво са там, само че това е друга тематика. 

Виж още: В топ форма за лятото: Ето по какъв начин Ива Кузманова реализира по този начин стремежи резултат

Йоанна Петрова, която несъмнено е известна влогърка, показа в Youtube, че в " Къщата на инфлуенсърите " си е имало избрани правила, които всички е трябвало да съблюдават. Всеки ден участниците са имали право да употребяват телефоните си за не повече от два часа. Толкова. За Йоанна не е било проблем, само че е имало хора, които не са се чувствали добре с това предписание. 

Имало е на моменти даже санкции. Е, не са били финансови, а просто са прекарвали още по-малко време с телефоните си. Йоанна въпреки всичко сподели, че в случай че някой е имал незабавна работа, то не е било проблем да употребяват телефона си за по-дълго време. 

Виж още: Людмила от " Ергенът " е гневна, била близначка на Лука Модрич: " Миличка, аз съм по малкия екран "  

Петрова разкри също, че в къщата (за чийто интериор имаме МНОГО какво да коментираме), било много студено. Правим уточнението, че шоуто е снимано през май месец. Отоплението обаче било по-трудно, твърди още Петрова. Ех, тежък инфлуенсърски живот, само че това са рисковете на специалността. Обръщаме се към продукцията: единствено да не ни изморите родните инфлуенсъри, че какво ще вършим без тях!?

Това в кръга на шегата, чакаме с неспокойствие идващия епизод на шоуто. That's All.

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna_petrova94/, https://www.instagram.com/victoriakapitonova/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР