Къща в Уест Хемптън в Ню Йорк, която Бил и

...
Къща в Уест Хемптън в Ню Йорк, която Бил и
Коментари Харесай

Любимата къща на Клинтън отново се продава

Къща в Уест Хемптън в Ню Йорк, която Бил и Хилъри Клинтън са наемали през лятото, още веднъж се появи на пазара на недвижими парцели. Колко тъкмо са плащали семейство Клинтън, с цел да прекарат почивката си в нея не е ясно, само че от организация Sotheby's International Realty прецизират, че парцелът се отдава чартърен против 350 000 – 500 000 USD за летния сезон или за към 150 000 USD на месец.



Имението се разгръща върху 0.5 хектара и включва съвсем 50 метра океанско крайбрежие. Къщата, чиято разгъната застроена повърхност е 930 кв.м., се състои от 8 спални, като към всяка има баня. Също по този начин парцелът разполага с столова и шест камини. Заобиколен е от доста зеленина.



През 1996 година имението е купено от притежателя на компанията Hirschfeld Properties Ели Хиршфелд за сумата от 3.2 млн. USD. През 2002 година парцелът е изцяло реновиран. Преди да го разгласи за продажба през 2015 година Хиршфелд обновява кухнята. Исканата сума тогава е 32.5 млн. USD. Сега още веднъж се продава против 29 млн. USD.











Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР