Къща в монтанското село Студено буче е била запалена, съобщиха

...
Къща в монтанското село Студено буче е била запалена, съобщиха
Коментари Харесай

Отмъщение с огън! Запалиха къща в монтанско село, щетите са огромни

Къща в монтанското село Студено буче е била запалена, оповестиха от полицията в регионалния център.
Вчера, към 19.30 часа, е получен сигнал за пожар в парцел - сграда с партерен и жилищен етаж и дворно място в обитаемото място, благосъстоятелност на локален гражданин.
Към мястото неотложно били изпратени екип на полицията и огнеборци. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите пламъците били потушени, само че материалните вреди са големи.
На местопроизшествието е осъществен оглед, при който е открито, че вратата на стаята на приземния етаж е със счупени прозорци, както и остъклението на двукрилия прозорец в стаята.
В същото помещение е открит и отчасти обгорял матрак, персон и половина, а под него - печка на твърдо гориво. Обгаряния са открити и по килима в стаята. По вратата на стаята, срещуположна на счупените прозорци, са открити голям брой пръски с неправилна форма и разнообразни размери, с присъщ аромат на запалителна течност.
На жилищния етаж, състоящ се от две стаи, е открито, че в едното помещение е обгоряла част от килима. По прага на стаята, както и по маса в дъното на стаята, са открити следи от запалима течност. Пред вратата на другата стая от етажа, също са открити следи от нея.
По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Районна прокуратура-Монтана.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР