Къща в Криводол е била обсадена от полицията тази сутрин,

...
Къща в Криводол е била обсадена от полицията тази сутрин,
Коментари Харесай

Само в BulNews: Полиция обсади къща в Криводол, иззеха голямо количество дрога и оръжия /снимки/

Къща в Криводол е била обсадена от полицията тази заран, научи единствено BulNews.bg. Последвал всеобщ тараш, при който са открити огромно количество дрога и оръжия.
Сцената се разиграла към 9 часа сутринта през днешния ден. Две патрулки с към 10-ина полицейски чиновници спрели пред къщата и униформените нахлули вътре. След няколкочасово претършуване те намерили съществено количество опиати и голям брой оръжия.
Акцията е осъществена след получен сигнал в районното полицейско ръководство във Враца. Незабавно е образуван екип от криминалисти, които били изпратени на мястото. На този стадий към момента вървят процесуално-следствените дейности и не е явен типът на опиатите и количеството конфискувани оръжия.
В къщата живее възрастно семейство, като главата на семейството кара кола за спешна помощ в Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, а жена му работи в БЧК. На адреса живее и щерка им, която е женена за камионджия, имат и две деца.
Жителите на градчето са извънредно сюрпризирани от случилото се, защото познават фамилията като почтени и съществени хора. Те подозират, че дрогата и оръжията са скрити в къщата им най-вероятно по линия на брачна половинка на момичето, който пътува отвън страната и рядко е виждан в Криводол.
Официална информация от полицията по случая към момента няма. Очаква се Министерство на вътрешните работи да излезе с детайлности през идващите дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР