Къща с три спални вече е на пазара за по-малко

...
Къща с три спални вече е на пазара за по-малко
Коментари Харесай

Къща с три спални се продава на изгодна цена от само £10 000 - но има една голяма уловка

Къща с три спални към този момент е на пазара за по-малко от първокласен часовник - само че ще би трябвало доста на работа.

Домът в Билингам, Тисайд, се появи на пазара на преференциалната цена от 10 000 английски лири и изглеждаше идеалният фамилен парцел. Огънят обаче е оставил обилни вреди и зеещи дупки в покрива.

В рекламата даже се показва, че евентуалните купувачи може да би трябвало да го съборят изцяло и да построят дома още веднъж. Снимките демонстрират, че прозорците на горния етаж са изцяло изгорели, до момента в който обилни вреди са породени и на долния етаж.

Агентите по недвижими парцели споделиха също, че парцелът се предлага с огромна градина откъм гърба и зелено пространство начело, само че че покривът е пропаднал. Големите вреди могат да обяснят за какво се е продавал за по-малко от ръчен часовник Portofino, който е на пазара за £11 900.

„ Имотът се състои от двуетажна къща близнак, която наподобява е имала преди този момент три спални “, споделиха сътрудниците за недвижими парцели Landwood Property Auctions. „ Той е от тухл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР