Къща с три спални без покрив или прозорци - и

...
Къща с три спални без покрив или прозорци - и
Коментари Харесай

Къща с три спални се продава за колосалните £300k - въпреки факта, че дори не е завършена

Къща с три спални без покрив или прозорци - и не по-голяма по мярка от гараж - се продава за тежките £300 000. И има още по-голяма измама – постройката даже не е приключена.

Мястото, тъкмо отвън Бедминстър, Бристолски „ център за творчество и актьори “, се състои от дребна тухлена стая, единствено почти задоволително огромен, с цел да побере кола. Новият му притежател ще би трябвало да отдели хиляди в допълнение, с цел да приключи построяването му, защото обявата твърди купувачите, че е обещано позволение за градеж за жилище с три спални.

Самостоятелната конструкция ще се нуждае от повече от няколко довършителни работи - с позволение за създаване на спомагателни етажи и стаи, трансформирайки пространството в комфортен фамилен дом.

В момента парцелът е на едно равнище с железна врата вместо врата, дъски вместо прозорци и без покрив. Но е подготвен за предан притежател, който да пристигна и да го усъвършенства. Вече е осъществена част от работата, в това число по стълбовете, мостовете и дренажите, както и по елек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР