Къща с двор огромен двор за седем милиона евро е

...
Къща с двор огромен двор за седем милиона евро е
Коментари Харесай

Бомба! Каракачанов купил на дъщеря си къща с огромен двор за 7 милиона евро?

Къща с двор голям двор за седем милиона евро е купил Красимир Каракачанов през миналата седмица в София министъра на защитата на България,това оповестява НОВИНАТА.BG. Според осведомени договорката е платена за пред данъчните управляващи с банков заем от 200 000 евро, само че в действителност остатъка до седем милиона евро е заплатен в брой. Къщата се намира в Банкя и е към 500 квадратни метра, само че двора и е към седемнадесет декара в който занапред щерката и зетя на Каракачанов, щели да строят къщи, които да продават разясняват съседи на новодомците.
Щедрият подарък на Краси Воевода е поради сватбата на щерка му, която подписа брак през 2017 година, а парите за договорката той получил
поради сполучливият свършек на договорката за изтребителите F-16 V blok 70, незабавно след ратификацията в Парламента. Става въпрос за 84 милиона $ комисионна, която е получил Каракачанов, като негови съпартийци също са взели удовлетворени суми, разяснява се, че парите ги е договорил при започване на годината, а една част от тях към този момент се намират в банков трезор край морето.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР