Къща с двор и басейн за 10.5 милиона евро (11.4

...
Къща с двор и басейн за 10.5 милиона евро (11.4
Коментари Харесай

Ето на кого е най-скъпата къща у нас, която се продава за 10 млн. евро

Къща с двор и басейн за 10.5 милиона евро (11.4 милиона щ.д.), за която писахме преди дни, е благосъстоятелност на транспортния необут Ваньо Алексиев, научи Lupa.bg.

Бизнесменът нашумя с покупката на най-скъпия автомобил " Бугати Широн “ за 4 милиона евро. Имотът се намира в софийския квартал " Бистрица “ и се продава от няколко месеца от американския уебсайт за първокласни недвижими парцели Mansion Global като брокерът твърди, че имението не отстъпва на тези от Бевърли Хилс.



Собственикът на транспортната компания " Биомет “ е оценил имението си на 10.5 милиона евро.  Разположен на три етажа и на близо 21 000 квадратни фута (близо 2000 кв. метра), затвореният парцел е въплъщение на лукса, показва брокерът в малко видео. " Това съвременно имение със стъклено покритие, наподобява като че ли е прясно извадено от Бевърли Хилс, само че в действителност е на към 6600 благи оттова -  в София, столицата на Бълария ", споделят от Mansion Global.

Двуетажната къща с размерите на прогимназия се продава с впечатляващ двор от цели 12 декара със наложителния голям външен басейн с подгряващи тръби под пода, който дава опция на притежателя да се къпе даже при минусови температури.

Впечатляващата постройка, решена напълно в мрамор и стъкло, е с разгърната застроена повърхност от 850 кв. м. Имението е обзаведено с поръчкови бели кожени мебели от Италия и Франция, а от високите тавани в къщата висят 6 големи кристални полюлея на обща стойност съвсем 1 млн. лева

Ваньо Алексиев и половинката му Цвети се нанесоха в обилния парцел с панорама към цяла София преди към 3 години и заради тази причина решението на тузаря да го разгласи за продажба наподобява озадачаващо. Според близки до транспортния баровец, Алексиев възнамерява да живее в нова къща в столичния квартал " Драгалевци “, която се строи сега. Малцина позволяват, че Ваньо Алексиев продава имението си от безпаричие. Брокери настояват, че месечните разноски по поддръжката на блестящия замък приближават 30 000 лв., без в сметката да влизат заплатите на охранителите.



Цвети в къщата

Според осведомени, измежду аргументите Алексиев да търси покупател за имението, са големите тапи, които се образуват в региона на Панчарево и Бистрица. Ежедневните пътувания до центъра на София лишават по над 1 час на транспортния необут и обичаната му. Неофициално се разяснява и че охранителите на мултимилионера имат възражения по отношение на сигурността му, до момента в който е в имението. Заради големите стъклени стени и обилната светлина в къщата, идваща от полилеите и многочислените осветителни тела, живеещите в парцела могат да бъдат видени даже от километър дори с невъоръжено око, изключително нощем.

Макар имението да се предлага интензивно на заможни клиенти против 10 милиона евро, до този миг никой не е показал интерес към извънредния парцел. " Подобен замък може да се продава и няколко години, тъй като цената е внушителна, а и притежателят не е податлив да понижава желаните пари. Къщата се предлага за обмен на посолства и интернационалните компании, а не на физически лица “, признава брокер на недвижимо имущество.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР