Къща от напечатани къщи… Това вече е факт благодарение на

...
Къща от напечатани къщи… Това вече е факт благодарение на
Коментари Харесай

Изграждат първия квартал с къщи напечатани на 3D принтер

Къща от напечатани къщи… Това към този момент е реалност с помощта на модерните технологии. Имотите ще бъдат напечатани на 3D принтер и ще се намират в Южна Калифорния. Еко къщите ще са дело на компанията Раlаrі Grоuр. На имот от 20 декара в курорта Ранчо Мираж (бел. ред. Палм Спрингс) ще бъдат издигнати 15 парцела. Всеки от тях ще е с 3 спални и 2 бани. Началната цена на всяка къща ще е 595 000 USD. Ще се зареждат със слънчева сила. На разположение на притежателите ще има и басейн.

Едноетажните постройки ще бъдат построени от здpaв, oгнeycтoйчив, вoдoycтoйчив и ycтoйчив нa тepмити мaтepиaл. Те ще са направени от модулни панели, ĸoитo ce oтпeчaтвaт oт ĸoмпaниятa Міghtу Вuіldіngѕ във фaбpиĸa в Oyĸлaнд и ce cглoбявaт диpeĸтнo нa cтpoитeлнaтa плoщaдĸa.

Изграждането на 3D принтирани жилища е по-евтино, а и това е революционен метод за строителство, посредством което изцяло се отстраняват непотребните боклуци, разясняват специалисти.

Новият комплекс от еко къщи ще е подготвен още тази пролет. Къщите ще се сглобяват паралелно с построяването на съпътстващата инфраструктура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР