Кашата, която защитникът на Барселона Жерард Пике забърка става още

...
Кашата, която защитникът на Барселона Жерард Пике забърка става още
Коментари Харесай

Кашата с Жерард Пике от Барселона става все по-гъста

Кашата, която бранителят на Барселона Жерард Пике забърка става още по-дълбока, защото не престават да излизат нескрито нови разкрития за секрети сделки сред него и президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Както към този момент стана ясно, компанията на Пике за спортни събития – около преместването и организирането на шампионата за Суперкупата на страната в Саудитска Арабия.

Сега обществено притежание e и запис, също от 2019 година, на който се чува по какъв начин бранителят моли шефа на федерацията Луис Рубиалес да го уреди да бъде част от олимпийския тим на Испания за Игрите в Токио през 2020 година.

“Говори със селекционера Луис де ла Фуенте. Трябва да го направиш за мен, Руби ”, споделя той.

Според разпоредбите на най-големия състезателен конгрес всеки състав може да вземе до трима футболисти над 23-годишна възраст. Пике доста е държал той да бъде единият от тях, само че изискването било всичко да остане в загадка до последно. Опитният състезател на Барса се страхувал, че в случай че се разбере, и други от по-старите ще изискат.

На по-късен стадий Рубиалес удостоверява, че е разискал това със селекционера на олимпийския отбор. В един миг обаче опасенията на Пике се удостоверяват, тъй като изтича информация за концепцията той да пътува за Япония. Тогава и капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос изискал среща с президента на федерацията, тъй като също нястоявал да лети за японската столица.

В последна сметка никой от двамата не попадна в листата, тъй като Летните олимпийски игри бяха отсрочени с една година. Тогава тримата избраници бяха Марко Асенсио, Дани Себайос и Микел Мерино. Испанците стигнаха до финала, само че в него изгубиха от Бразилия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР