Късен гол на Стефан Гинчев в 86-ата минута донесе трите

...
Късен гол на Стефан Гинчев в 86-ата минута донесе трите
Коментари Харесай

С гол на Стефан Гинчев Павликени си тръгна с победа от Мездра

Късен гол на Стефан Гинчев в 86-ата минута донесе трите точки на ОФК " Павликени " при гостуването в Мездра на старта на шампионата в Северозападната Трета лига.
Двубоят стартира с минута безмълвие в памет на някогашния треньор на " Локомотив " в края на 80-те и началото на 90-те години на предишния век Васил Таков-Такето (1948-2020 г.), който умря през миналата седмица малко преди да навърши 72 година

През първото полувреме вратарят на ОФК " Павликени " Ивайло Петков направи няколко доста значими спасявания при положения, основани от домакините. Павликенчани заплашиха също вратата на „ червено-черните “ - обстановка, при която капитанът Цветомир Додуров засече с глава центриране от корнер, само че вратарят на локомотивци парира удара му.

През втората част липсваха кой знае какви голови положения. Запомниха се единствено един параболичен изстрел на състезател от домакините, който вратарят на „ жълто-черните “ мазета със сетни сили в корнер и два рискови удара на Стефан Гинчев от гостите. Така се стигна до 86-ата минута, когато опитният Красен Трифонов проби на скорост по лявото крило и откри непокрит в наказателното поле Стефан Гинчев, който стреля от придвижване от границата на дребното наказателно поле и донесе трите точки за ОФК " Павликени ".

" Стана здрав мач, в който ние не играхме нашата игра, не показахме това, което можем. В последна сметка съм удовлетворен от успеха и трите точки, само че чакам в идващите мачове да играем на по-добро равнище, тъй като можем. ", разяснява старши треньорът на павликенчани Димитър Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР