"Касае се за семейство - баща, неговият син, дъщерята на

...
"Касае се за семейство - баща, неговият син, дъщерята на
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Жертвите в Нови Искър са застреляни с по един изстрел! Убитите са баща, син, доведена дъщеря, гаджето й и баба й

"Касае се за семейство - татко, неговият наследник, дъщерята на брачната половинка, нейният другар и майката на брачната половинка в фамилията. Застреляни са с по един изстрел ", заяви на ексклузивен брифинг от мястото на петорното ликвидиране в Нови Искър основният прокурор Сотир Цацаров.
"Застреляно е и кучето на фамилията - немска овчарка. Не се знае по кое време е осъществено убийството. Обявена е за търсене майката на убитото момиче. За убития мъж и изчезналата жена това е втори брак. Това е тежко престъпно закононарушение, осъществено невъзмутимо ", добави основният прокурор.
Както ПИК заяви, Министерство на вътрешните работи разгласи за търсене Кети Николова Кюхова поради петорното ликвидиране в Нови Искър. Сред убитите са брачният партньор й Неделчо, щерка й Нанси и синът й Георги. Другите двама убити са бабата на децата и 18-годишният другар на момичето.
"Разследва се престъпното минало, телефонните връзки, разпитват се съседи. Близък на фамилията е подал сигнал, първите които са влезнали в къща са полицейски чиновници ", сподели още Сотир Цацаров.
"Обявен за търсене е автомобил BMW X5, както и жена, която е живеела на фамилни начала с убития мъж. Тя липсва на мястото на престъплението. Няма открито оръжие ", разясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов.
"Разследва се и ликвидиране, и самоубийство ", сподели още шефът на Националната следствена работа Борис Сарафов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР