Кърваво убийство и захвърлен извън къщата труп потресе монтанското село

...
Кърваво убийство и захвърлен извън къщата труп потресе монтанското село
Коментари Харесай

Убийство в монтанско село

Кърваво ликвидиране и пренебрегнат отвън къщата мъртвец потресе монтанското село Габровница часове преди Бъдни вечер.

32-годишен мъж е заклал с нож право в гръкляна съседа си. Убиецът с букви Л. Ц. и жертвата - 63-годишният Н.Р., били приятели по чашка. Разправията сред тях станала нощес малко преди 22 часа, оповестяват от полицията.

По-рано същия ден двамата мъже взели участие дружно в ритуала заколване на прасе - яли и пили, а по-късно решили да продължат с почерпката и по този начин изпили два литра ракия. Събрали се в дома на по-младия.

Според кмета на селото Борис Цветков той се държал и като дрогиран. Обяснил, че откакто заклал съседа си решил да го изнесе на открито и си лежащ да спи. Местните хора настояват, че и двамата са пристрастени към алкохола.

Сигнал е подаден на незабавния телефон 112 от мъж, че негов комшия има потребност от здравна помощ. Към мястото незабавно тръгнала кола за спешна помощ, само че медиците разкрили мъртъв мъж с забележими следи от принуждение. Докторът открил, че индивидът е умрял от прободно- порезна голяма рана в региона на шията. Веднага подал сигнал в полицията.

Пристигналите на мястото служители на реда намерили в къщата млад мъж във очевидно несъответстващо положение. Целият бил оплискан с кръв. Кръв имало по облеклата, лицето и ръцете му.

Трупът е превозен за аутопсия, а килърът е задържан. Случаят се проверява.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР