Кърваво нападение се разиграва на метри от оградата на училище

...
Кърваво нападение се разиграва на метри от оградата на училище
Коментари Харесай

Питбул нахапа жестоко млад мъж до училище във Варна

Кърваво нахлуване се разиграва на метри от оградата на учебно заведение във Варна в събота против неделя в 1 часа през нощта, демонстрира репортаж на Нова тв в утринния блок " Здравей, България ".

Приятелите Мартин и Николай минавали през мястото, където имало събрани деца и питбул с неговия притежател. Не е ясно какво са правили там малолетните и стопанина на животното. По описа на младите мъже, притежателят се навел към кучето, допускат че му е споделил нещо, и то се втурнало към Мартин, който има увреждане на ръка и крайник от дребен и не може да се пази. 

``
реклама

" Извикахме полиция и спешна помощ, той пускаше кучето към нас, Мартин беше в кръв, стопанинът ме блъсна, аз взех салфетки да превържа Мартин, децата викаха непрекъснато ", споделя приятелят на Мартин - Николай. 



" Подадохме тъжба, Мартин даде показания. За мен животното не е отговорно, а притежателите, полицията му записа персоналните данни, качихме се в колата за спешна помощ и не знаем дали е арестуван ", споделя бащата на постладалия мъж.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: