Кървава драма в бургаския квартал “Сарафово”Дарън грабнал ножа, след като

...
Кървава драма в бургаския квартал “Сарафово”Дарън грабнал ножа, след като
Коментари Харесай

Пиян англичанин кла жена си и опита да се самоубие

Кървава драма в бургаския квартал “Сарафово”
Дарън сграбчил ножа, откакто обичаната му оповестила, че се връща във Англия

Двамата са без заплаха за живота

Англичанин устрои същинска кървава кланица в жилището си в бургаския квалтал “Сарафово”, откакто наръга няколко пъти с нож жена си, а по-късно опита да се самоубие.

56-годишен англичанин Дарън Кърли използвал алкохол и за следващ път се скарал със брачната половинка си. В разгара на разногласието мъжът сграбчил нож и почнал безмилостно да мушка 54-годишната жена по цялото тяло. Съседи чули олелията и повикали полиция.

Служители на Пето РПУ-Бургас разкрили в безпомощно положение британката, която лежала в локва кръв на стълбите на четвъртия етаж. Тя незабавно била откарана и настанена за лекуване в УМБАЛ - Бургас без заплаха за живота, споделиха от Министерство на вътрешните работи.

Униформени пробвали да влязат при Дарън, само че блиндираната врата била заключена. Бил извикан спецекип, който съумял да влезе и разкрил британеца на земята. По тялото му имало доста рани от нож, които той самичък си направил. Мъжът също е настанен в болничното заведение. Той е контактен и няма заплаха за живота. Дарън обяснил, че напоследък имали непрестанно кавги със брачната половинка си, която желала да се връща във Англия. Скандалът почнал вечерта и траял цяла нощ. На сутринта мъжът се напил и нападнал обичаната си.

По време на огледа служители на реда разкрили и иззели ножа. Продължава следствието на случая, споделиха от полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР