Кървав инцидент стана преди във Враца, съобщава BulNews.bg. Дядо е

...
Кървав инцидент стана преди във Враца, съобщава BulNews.bg. Дядо е
Коментари Харесай

Моторист проля кръвта на известен лекар пред болницата във Враца

Кървав случай стана преди във Враца, оповестява BulNews.bg. Дядо е потърпевш тежко, откакто е бил блъснат от мотор на пешеходна пътека.

Произшествието е станало на бул. „ 2-ри юни “, пред нонстопа на болничното заведение. Моторист се движел откъм центъра в посока изхода на града. Изневиделица пред него излязъл бус, който маневрирал навръх пешеходната пътека. За да не се удари в него, рокерът свил внезапно.

За неволя тъкмо в този миг на пешеходната пътека пресичали възрастен мъж и жена. Мотористът блъснал дядото, който паднал на асфалта и си блъснал неприятно главата. На мястото има доста кръв от жестокия удар.
Шофьорът на мотора също паднал и се повлякъл по асфалта. Той обаче се разминал без съществени контузии.

Медици от незабавния център, който се намира на метри от местопроизшествието, неотложно се отзовали и откарали потърпевшия възрастен човек за лекуване. Все още не е ясно какъв брой е тежко положението му.

Движението в региона е напълно блокирано, екипи на полицията не пропущат прекосяването на коли по натоварения бул..

Човекът, който бе затрит от моторист пред болничното заведение във Враца, е пенсионираният доктор Георги Бончев

Той е татко на известния юрист Росен Бончев. Около 80-годишният мъж повече от 20 години е управлявал Центъра за незабавна здравна помощ във Враца.

В момента той е точно там и лекари се борят за живота му. Очаква се откакто го стабилизират, той да бъде откаран за лекуване в столицата. Травмата на главата на доктор Бончев е сериозна, от удара и рухването на земята черепът му е смачкан. Мъжът е изгубил и доста кръв.

Леко е потърпевша брачната половинка на Бончев, която пресичала дружно с него.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР