Каруцар се нахвърли с юмруци на шофьор след катастрофа при

...
Каруцар се нахвърли с юмруци на шофьор след катастрофа при
Коментари Харесай

Брутални сцени край Пловдив: Каруцар нападна шофьор след кат...

Каруцар се нахвърли с юмруци на водач след злополука при Първомай. Грозните подиуми се разиграли късно вечерта, след извършен събор в пловдивското село Искра през август предходната година. Преди няколко дни магистратите от съда в Първомай са се произнесли с решение по проблема. 

Шофьорът на колата посетил събора с двама другари. На събитието отишли с две каруци и цяло ромско семейство. Към 22.30 часа вечерта каруцарят потеглил към дома им в село Брягово. Втората каруца се движила на към 20 метра зад първата. Половин час по-късно от събора си тръгнала и компанията с колата. 

Колата настигнала каруците. Тъй като водачът карал на къси светлини, поради идващите отсреща му други коли, с предната дясна част блъснал едната каруца откъм гърба в ляво. В резултат на случая колата е със строшен фар и деформации. От каруцата има леко ранени, с охлузвания. След удара обаче каруцарят и други членове на фамилията слезли, с цел да търсят сметка на водача, който ги помел. 

Главата на ромското семейство отваря шофьорската врата и стартира да постанова седналия зад кормилото с юмруци. Мъжът затваря вратата си, само че, с цел да не избяга, каруцарят се протяга ръка през отворения прозорец и издърпва контактния ключ от таблото на колата. Изплашен, водачът звъни на тел. 112. След няколко минути на място идва полицейски патрул. Изпратен е и спомагателен екип, изпълняващ отговорностите си преди този момент на събора в село Искра, за попречване на възможен по-нататъшен физически контакт сред участниците в злополуката.

Един от униформените изслушва двете страни. Шофьорът отнася акт в размер на 200 лева поради злополуката. Каруцарят пък получава санкция поради това, че няма изискваните по закон два симетрично ситуирани начело и откъм гърба светлоотразители. Освен това получил и санкция поради юмруците по главата на съперника си. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР