Каруца на необичайно място изненада пловдивчани. Кон е заснет да

...
Каруца на необичайно място изненада пловдивчани. Кон е заснет да
Коментари Харесай

Велосипедист попадна на неочакван участник в движението СНИМКИ

Каруца на извънредно място изненада пловдивчани. Кон е сниман да припка по велоалея на бул. " България " към изхода на града посока Пазарджик. Животното и стопаните му се движили към вътрешността на Пловдив, като се оказват на пътя на колоездач. Мъжът споделя необикновената среща в мрежата, където гледката не оставя равнодушни. Стотици реакции, смешки и отвращение буди появяването на кончето, впрегнато в каруца, във Фейсбук. Граждани напомнят, че предвижването на сходни композиции е неразрешено. Оказва се, че животното и стопаните му са излезли и на пътя. Това сочи различен кадър, показващ предвижването им. Те били принудени да заобиколят през асфалта, излизайки на пътя на колите по оживения бул..  " И в насрещното малко покараха..., че тясно им пристигна " написа Борис Д. Някои жители регистрират вероятните рискове от сходно придвижване по пътищата, само че за други проблем няма - стига за кончето да се грижат добре. Ситуацията буди и доста смешки, а мненията не закъсняват. Вижте мненията на пловдивчани за гледката:

  " Нали желаете повече еко превоз, ето ви вид ", написа Делян Д.  " По-добре на алеята, в сравнение с пътя ", отбелязва Денис К.
  " А в София като си паркират колите по велоалеите е много по- " цивилизовано ". Докато се отнасят добре с кончето, не виждам нищо неприятно, персонално мнение ", счита Ива Д.  " Конят може да кара колело, от кое място да знаем! ", майтапи се Таня Г.  " Положението е изтървано ", прибавя Стойчо К. 

  " Добре пристигнали в Европа! " заключава Марина Л. Припомняме, че общинският съвет в Пловдив наложи тотална възбрана за придвижване на каруци в града още през 2013 година. Тогава съветниците допълниха предходно свое решение, което позволяваше конските впрягове в ромските махали. В реалност, контролът не беше задоволителен и каруци продължаваха да се движат из града, което наложи нова смяна. Каруците обаче оцеляват по пътищата и до през днешния ден. Какво е Вашето мнение по случката от пловдивските булеварди?     
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР