Картите за студено време показват, че сняг ще удари дълбините

...
Картите за студено време показват, че сняг ще удари дълбините
Коментари Харесай

Снежната карта на Обединеното кралство показва точно къде ще вали повече сняг следващата седмица - с рядък смразяващ дъжд

Картите за студено време демонстрират, че сняг ще удари дълбините на Шотландия от сряда идната седмица, с хладни -4C арктически гърмежи също методът.

Последните метеорологични карти на WXCharts демонстрират, че петък, 16 февруари, температурите в Северна Шотландия, изключително в централния пояс на Шотландия и Хайлендс, ще варират сред ледените -4C и -2C. Междувременно южната част на Шотландия и северната част на Англия също ще бъдат изправени пред минусови температури. Той също по този начин демонстрира мощен снеговалеж в северната част на Шотландия, изключително към Инвърнес и Единбург.

Това се случва, когато метеорологичната работа предлага интервал на „ нестабилно време “ в Обединеното кралство в близко обозримо време. Жълто предизвестие за времето за сняг и лед от прогнозата, което се простира от Оркнейските острови до Стърлинг, влиза в действие довечера и остава в действие до 18:00 часа в събота.

Отделно жълто предизвестие за сняг влезе в действие в 12 ч. в четвъртък и ще остане в действие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР