Картите за отстъпка в брой, като тези, предлагани от GoodRx,

...
Картите за отстъпка в брой, като тези, предлагани от GoodRx,
Коментари Харесай

CVS Health излага промени, за да изясни цените на лекарствата, отпускани с рецепта, които могат да спестят пари на някои клиенти

Картите за отстъпка в брой, като тези, предлагани от GoodRx, могат да дадат на клиентите понижение на цената на разноските от джоба за някои предписания, според от покритието на лицето и лекарството.

Аптеките CVS Health ще стартират да употребяват новия модел CostVantage на компанията по-широко през 2025 година Той е предопределен да направи разноските за медикаменти по-прозрачни. Тя включва формула, основана на цената на лекарството, избрана надценка и по-късно такса за осъществяване на рецептата.

CVS Health ръководи една от най-големите вериги дрогерии в страната и огромен бизнес за ръководство на изгодите в аптеките, който оперира покритие за медикаменти с рецепта за огромни клиенти като застрахователи и работодатели.

Тя също по този начин продава здравни застраховки посредством своя клон Aetna и компанията дава все по-голямо количество грижи посредством своите аптеки и клиники.

Компанията също по този начин разгласи във вторник 10% нарастване на тримесечния си дял и изложи прогнозата си за сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР