Къртис Блейдс ще спори в октагона срещу Дерек Люис в

...
Къртис Блейдс ще спори в октагона срещу Дерек Люис в
Коментари Харесай

Чака ни грандиозен ММА сблъсък на събитие на UFC

Къртис Блейдс ще спори в осмоъгълника против Дерек Люис в основния конфликт на събитие на UFC, което би трябвало да се организира на 8 ноември. Сблъсъкът ще бъде основен в тежка категория, тъй като Блейдс е номер 2 в обновената ранглиста, а Люис е под номер 4, написа boec.bg.

Блейдс е с баланс от 14 триумфа и 2 провали в ММА. Той е спечелил цели 10 дуела преди финалния гонг (всички с нокаут). 29-годишният американски войник е под номер две в ранкинг листата на UFC в тежка категория, като сега се намира в серия от четири следващи победи. За последно Къртис загуби през 2018-та от Франсис Нгану. В предпоследната си среща той победи Жуниор дос Сантос с механически нокаут във втория рунд в основния конфликт на събитието UFC Fight Night 166. През юни, Блейдс господства и над Александър Волков, надделявайки след единомислещо съдийско решение.

Люис има баланс от 24 победи и 7 загуби в ММА. Той е спечелил цели 20 срещи преди финалния гонг (19 с нокаут и 1 след събмишън). 35-годишният войник падна от Жуниор дос Сантос с механически нокаут в основната борба на събитието UFC Fight Night 146 при започване на 2019 година, само че оттогава насам реализира три следващи триумфа. Първият бе много противоречив – против родната звезда Благой Иванов. През февруари тази година, Люис завоюва с решение и против Илир Латифи, а преди 10 дни „ Черния звяр “ надви и над Алексей Олейник в основния дуел на събитието UFC Fight Night 174.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР