Картини и скулптури оживяват във видеото на Нина Николина „Сън

...
Картини и скулптури оживяват във видеото на Нина Николина „Сън
Коментари Харесай

Нина Николина представя „Сън“

Картини и статуи оживяват във видеото на Нина Николина „ Сън "

Видеореализацията на „ Сън " е в типичния за Нина Николина арт жанр. Част от фотосите са осъществени в Национална академия по изкуствата, измежду изящни картините и статуи.



В „ Сън " -я на Николина, със мощно актьорско наличие нахлуха студенти от НАТФИЗ и танцьори от „ Танци на високи токчета ". Видеото е със специфичното присъединяване на Галина Манова - Сатен.
Режисьор, оператор и сценарист е Александър Моллов.
Музиката и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от международната сцена. Текстът е на Нина Николина. В песента, точно и с усет са включени претекстове от българска национална ария. Сингълът има версия и на британски език.
„ Сън " е с поддръжката на Министерство на културата.
Юни месец започва отсроченото национално турне „ Класика & Традиция " с Държавна опера Русе. Турнето ще премине през градовете - 16.06 Казанлък, 23.06 Бургас,30.08 Добрич, 31.08 Балчик, 2.09 Шумен.
Предстоят и концертите на Нина Николина и „ Магическите гласове на България " на нетрадиционни места - пещерата „ Леденика ", Белоградчишките скали и в Родопската теснолинейка с маршрут Септември - Добринище.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР