Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се

...
Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се
Коментари Харесай

Диана Дамянова: "Некоалицията" нанася вреда и на двете страни

Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се движим не по учебник. Правим коалиция, която назоваваме „ некоалиция ", скриваме от гласоподавателя си действителното състояние и се опитваме да изглеждаме все едно единствено едните ръководят, а другите единствено поддържат. Това сподели PR специалистът Диана Дамянова в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Това по думите й нанася щета и на двете страни. „ Нанася щета на ПП-ДБ, които явно са " изнасилени " понякога да извършат или да не правят неща. От друга страна, това стартира да дискредитира и ГЕРБ, тъй като те някак си все по-явно влизат в ръководството. Затова е пристигнал моментът да се подписа една същинска коалиция ", разяснява тя.

Коалиционните държавни управления по принцип са хубави, тъй като допускат съвместен надзор, и когато има подобен надзор сред относително противоречащи си партии, това води до по-добро бъдеще на страната, означи Диана Дамянова.

По отношение на конституционната промяна Дамянова счита, че тя ще завърши до Коледа, само че евентуално още през март ще стартира ремонт на направените промени, тъй като доста от тях ще бъдат признати небрежно.

" Това държавно управление и този парламент ще имат още доста работа, тъй като напролет ще видят недъзите на някои от поправките ", добави тя.

Тя разяснява, че сега Делян Пеевски съумява да комуникира събитията по метод, който основава усещането, че той взима решенията. Според нея той е незаобиколим фактор и ще продължава да бъде подобен и в бъдеще.

Дамянова не чака разтърсвания при ротацията на Денков и Габриел. Според нея държавното управление ще изкара цялостния си мандат и аргументите за това са няколко: външни фактори и задачите, към които са се обединили и които от ден на ден се отдалечават - „ Шенген ", еврозона, конституционни промени.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР