Картината е ужасяваща и не всеки може да издържи на

...
Картината е ужасяваща и не всеки може да издържи на
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Такова нещо не съм виждал, там не е за гледане. Хората са скупчени и на въглен

" Картината е ужасяваща и не всеки може да издържи на тази картина. Детайли ще се обясняват в хода на следствие. Не е за гледане там. Да не изпадаме в елементи в тези ранни часове. Да го оставим за други часове. Бих споделил, че такова нещо не съм виждал до момента. Хората са скупчени и на въглен и никой не може да ви каже какъв брой са на брой, нито кои са, би трябвало да се разпознават и да се откриват човек по човек. Едва тогава може да се каже какъв брой тъкмо са на брой ", съобщи Рашков.

" Събрали сме се във връзка, който не е прелестен. Това е една покруса, която ни раздруса и сложи условия пред България да реагира доста бързо и да направи вероятното – на първо време да проверява този случай и какво е довело до гибелта на 46 индивида и какви грижи могат да се положат за оживелите. ", разяснява служебният министър председател.

Към този миг само можем да кажем, че имаме голяма покруса и изричам състрадание и съболезнования към околните на починалите.

" Дано от този случай извлечем нужните поучения и да не позволяваме такива нещастия ", уточни още министър председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР