Карта Таро на седмицата от 27 март до 2 април

...
Карта Таро на седмицата от 27 март до 2 април
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 27 март до 2 април

Карта Таро на седмицата от 27 март до 2 април - Императрицата. Ето и какво значи това:

Седмицата ще ви донесе доста сантиментални изненади. Предлагаме ви да се потопите в света на любовта и да се почувствате щастливи. Пролетта пристигна, а с нея и същинските пролетни, женствени, чувствени, нежни карти на седмицата. Разбира се, появяването на тази аркана предвещава сантиментална и светла седмица, изпълнена с обич и топлота.

За дамите тази карта приказва най-вече за вниманието на мъжете, че през цялата седмица ще се чувствате по най-хубавия метод: красиви, изпълнени, влюбени в живота и обичани от другите. Много е потребно да обърнете внимание на козметичните процедури, да отделяте колкото се може повече време за личните си удоволствия и развлечения. Но в това време не забравяйте за децата и околните си, защото императрицата е и първообраз на майката в Таро.

В работата си търсете помощ и поддръжка от дамите, създайте свои " женски кръгове ", а в случай че внезапно работите под управлението на жена, ще бъде доста сполучливо да ѝ извършите подарък и да ѝ обърнете оптимално внимание. За тези, които работят в региона на женската хубост или възнамеряват да отворят личен бизнес, това е доста сполучлив и печеливш интервал.

В една връзка стартира топъл интервал на взаимно схващане, което значително зависи от дамата. Бъдете нежни с колегата си и любовта им ще процъфти.

За тези, които са самотни, фокусът би трябвало да бъде напълно ориентиран към вас. Ходете на процедури в салони за хубост. Организирайте си прелестен ден: посетете изложения, театри, заведения за хранене. Опитайте се да се заредите допустимо най-вече през тази седмица и започнете да излъчвате самата сила, към която мъжете се стичат като молци към светлината.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР