КАРОЛТЪН, Джорджия – Бивш служител от училището в Каролтън, който

...
КАРОЛТЪН, Джорджия – Бивш служител от училището в Каролтън, който
Коментари Харесай

Бивш полицай от Каролтън, осъден на 60 години за блудство с деца

КАРОЛТЪН, Джорджия – Бивш чиновник от учебното заведение в Каролтън, който беше наказан за блудничество с деца, ще прекара десетилетия в пандиза.

В понеделник Джерик Гилбърт се призна за отговорен в правосъдна зала на окръг Коуета по две обвинявания за малтретиране на деца, примамване на дете за неприлични цели и нарушение на клетва от държавен чиновник.

Длъжностните лица споделят, че стартира да проверява Гилбърт, служител на реда, назначен в едно от началните учебни заведения в града, на 21 април 2022 година, откакто друга ученичка сподели на учителя си, че е „ предиздвикал сестра й да направи нещо „ гадно “. “

Детето сподели учителката, че на нея и по-голямата й сестра не им е било разрешено да отидат в дома на Гилбърт, където са ходили преди няколко пъти, с цел да си вършат прическите.

Полицията и шефът на учебното заведение разпитаха жертвата, която им сподели, че Гилбърт я беше завел в мазето на дома си, с цел да „ гледа обувките “. Съобщава се, че до момента в който е бил там, някогашният служител на реда е изключил светлините, св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР