Каролине Вожняцки се завърна след 3-годишно отсъствие от кортовете за

...
Каролине Вожняцки се завърна след 3-годишно отсъствие от кортовете за
Коментари Харесай

Сблъсък с ноата реалност: Вожняцки не взе нито сет срещу щастлива губеща

Каролине Вожняцки се завърна след 3-годишно неявяване от кортовете за конкуренцията в Монреал и остави отлични усещания с представянето си, откакто надигра квалификантката Кимбърли Бирел и след това се опълчи почтено на шампионката от Уимбълдън - Маркета Вондроушова.

Това бързо подвигна упованията към представянето на някогашната номер едно в международната класация, само че през днешния ден се видя, че тя към момента има да извърви дълъг път, до момента в който се завърне назад към най-високото си равнище на игра. Вожняцки не можа преодолее съпротивата на Варвара Грачева и рускинята с френски паспорт се наложи с крайното 6:4 6:4, с цел да си обезпечи конфликт с 14-тата подложен - Дария Касаткина.

Грачева правеше ранни пробиви и в двата сета, които задържаше до последно, макар че беше сложена под непрекъснат напън. Световната номер 46 обаче отрази всички девет брейкбола, които се откриха пред тогавашната носителка на трофея от Аустрелиън Оупън и затвори мача в поредни елементи, макар че разполагаше с два пъти по-малко шансове за пробив в хода на дуела, само че сподели по-активна игра в решителните моменти и справедливо продължи към идващия стадий на конкуренцията в Синсинати.

It`s tough out there. Ex-No. 1 Caroline Wozniacki, just starting her comeback at age 33, loses 6-4 6-4 in the opening round of to the newly French Varvara Gracheva

Wozniacki, 0-for-9 on break points today, is now 1-2 in two tournaments

It`s a process
— Christopher Clarey
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР