Каролина Севастянова спечели златен медал на Олимпиадата в Лондон 2012,

...
Каролина Севастянова спечели златен медал на Олимпиадата в Лондон 2012,
Коментари Харесай

Тя е най-горещата красавица на руската гимнастика, съблазни дори Овечкин /снимки/

Каролина Севастянова завоюва златен орден на Олимпиадата в Лондон 2012, когато бе едвам на 17 години, и незабавно разгласи прекратяването на кариерата си. Нещо обикновено за художествената гимнастика. Дори великата Ирина Винер не можа да убеди Каролина да остане в спорта. Гимнастичката реши да се опитва на напълно друго занятие. Тя стана модел и притегли вниманието на доста богати хора, свързани със спорта.

Родена в Киев
Въпреки мястото й на раждане, Каролина няма украински корени. Просто родителите й са били в командировка в този миг и тя е родена в столицата на Украйна. Севастянова има и втора майка - Винер.
Гимнастичката на драго сърце си спомня по какъв начин след спечелването на олимпиадата треньорът й урежда първокласна почивка на Лазурния бряг с яхти, заведения за хранене и обиколки по бутиците. След това тя стартира да пътува всяко лято до Монако или Сен Тропе.

Модел и продуцент
Такова момиче не можеше да се “изгуби”, откакто приключи кариерата си. Каролина незабавно подписва контракт с един от букмейкърите в Русия.. Да не приказваме за многочислените фотосесии, които й носят огромни доходи. В един миг тя става водеща по НТВ-Плюс. В същото време хубавицата учи в Московския държавен университет, където получава тапия за продуцент и треньор

Роман с Юсупов
Слуховете непрестанно приписват на Каролина всевъзможни романи с известни персони. Списъка откриха футболистът Артур Юсупов - връзка която тя публично удостовери.
Севастянова става запалена фенка на "Динамо " (Москва), където Юсупов играе по това време. Връзката им обаче не продължи повече от година. Имаше клюки, че играчът е кривнал от пътя с друга гимнастичка - Яна Кудрявцева.

Роман с Овечкин
Следващият разказ се оказа още по-горещ. Каролина стартира да се среща не с кого да е, а със самия Александър Овечкин. По това време той към този момент е звезда в хокея на лед.
Овечкин се готви за женитба с тенисистката Мария Кириленко, само че те ненадейно се разделят и Александър се увлича по някогашната гимнастичка. Овечкин даже срещна Каролина с родителите си, само че скоро всичко свършва.
"Определено няма да имам връзка с елементарен човек! " Такава философия изповядва Каролина Севастянова - тя признава, че се интересува единствено от заможни и сполучливи мъже.
“Определено не бих се сращала с елементарен човек. Мъжът до мен би трябвало да бъде убеден, самоуверен, благонадежден, харизматичен, деен и богат “, споделя тя.

Афера с Ротенберг?
След историята с Овечкин, Каролина постоянно е виждана да излиза с първия вицепрезидент на Руската федерация по хокей и вицепрезидент на Газпромбанк Роман Ротенберг. Впоследствие обаче двамата признават, че са просто положителни другари.
Сега Севастянова е щастлива с Александър Мазанов, млад мъж от заможно семейство, който има личен бизнес. Наскоро той подари на гимнастичката първокласен мерцедес. Съдейки по всичко, връзката им наподобява се развива добре.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР