Каролина Мухова ще пропусне тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън. Финалистката

...
Каролина Мухова ще пропусне тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън. Финалистката
Коментари Харесай

Ново отказване: Финалистката от Ролан Гарос пропуска Аустрелиън Оупън

Каролина Мухова ще пропусне тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън. Финалистката от Ролан Гарос, която в хода на отминалия сезон показва образно големия си капацитет с ракета в ръка, не стопира да бъде преследвана от травми в последните месеци, като точно контузия в китката стои зад решението на чехкинята да се откаже от присъединяване си в Мелбърн, за което тя самата сподели следното:

" Това не е обичаното ми нещо, което желая да споделя, изключително на старта на новия сезон, само че за жалост, болката в китката ми се завърна в средата на спортната ми подготовка. Поради това се постанова да отложа началото на годината си, с цел да се възвърне изцяло китката ми. Разочароващо е, само че би трябвало да остана положителна и да бъда подготвена за остатъка от сезона. ", показа международният номер 8.

По този метод Мухова се причислява към някогашната шампионка от Шлема Бианка Андрееску в листата с огромни имена на женската тенис сцена, които заради разнообразни проблеми от физическо естество биват възпрепятствани да започват сезон 2024-та пълноценно и пропущат Откритото състезание на Австралия.

2023 French Open finalist and US Open semifinalist Karolina Muchova pulls out of the.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР