Каролин Вожняцки се оттегля едва на 29 години, иска да

...
Каролин Вожняцки се оттегля едва на 29 години, иска да
Коментари Харесай

Бивша номер 1 в тениса изненадващо обяви края на кариерата си

Каролин Вожняцки се отдръпва едвам на 29 години, желае да сътвори семейство

 

Бившата номер 1 в тениса при дамите Каролин Вожняцки сензационно разгласи, че поставя завършек на кариерата си след Откритото състезание на Австралия през януари 2020 година. Тя посочи, че отказването от тениса няма нищо със здравословното й положение, а желае да сътвори семейство и да се любува на пътуванията по света със своя брачен партньор – някогашният баскетболист от НБА Дейвид Лий. Каролин е едвам на 29 години.

Играя тенис на професионално равнище от 15 години. Това беше неповторима първа глава от моя живот. 30 трофеи от WТА, първо място в ранглистата в продължение на 71 седмици, три Олимпиади и купа от Откритото състезание на Австралия през 2018 година - реализирах всичко, за което съм мечтала. Спирам след Откритото състезание на Астралия 2020 и това решение няма нищо общо със здравословното ми положение, написа в instagram 29-годишната датчанка от полски генезис.

В последните месеци осъзнах, че има неща, които желая да направя отвън корта. Сватбата с Дейвид беше една от тези цели. Семейният живот, пътешествията по света и акциите за ревматоидния артрит ме движат в този момент напред, сподели още Вожняцки, която има една купа от “Големия шлем ” - на Australian Open през 2018 година. Тя има и два финала на US Open (2009, 2014)./ Трафик нюз

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР