Каролин Найт е 34-годишна жена, която по стечение на обстоятелствата

...
Каролин Найт е 34-годишна жена, която по стечение на обстоятелствата
Коментари Харесай

34-годишна жена намери голямата любов в джунглата

Каролин Найт е 34-годишна жена, която по стичане на събитията намира любовта на живота си на място, където минимум е очаквала – в Амазонската джунгла.

По време на Коронавирус пандемията отпътува за Перу за десетина дни, където се влюбва в 20-годишния юноша Ромуло Роке. След срещата си тя към този момент е уверена, че няма смисъл да се връща назад в Лондон и взема решение да заживее с него в дивата природа, написа Факти.бг.

И до през днешния ден тя е с него в джунглата, заобиколена от голям брой инсекти и липса на питейна вода. Двойката работи в какаова ферма.

За да се свържат с външния свят, двамата би трябвало да посетят най-близкото селце, в което има достъп до интернет.

Ромуло излъчва необикновено положителна сила и нещо в душата му притегли вниманието ми. Въпреки че е дребен, има зрялост, разяснява Найт, която е учителка по йога.

Тя добави, че работата в плантацията е извънредно сложна и мъчителна, само че „ дърветата се отплащат с плодове “. Нещо повече, твърди, че първите поръчки от Обединеното кралство към този момент са факт, с помощта на профила ѝ в Instagram.

„ С мои сътрудници дойдохме на лагер. Мислех да остана 10 дни, само че не щеш ли открих любовта. Въпреки жегата в джунглата, ненаситните инсекти, неналичието на санитарни условия и изтощителната работа, събуждането до него всяка заран, под вълшебния тон на маймуните, си коства всичко. Чувствам се в сигурност и обичана “, споделя Найт.

По думите ѝ 19-годишните младежи във Англия са към момента „ момченца “, до момента в който тези в Амазония „ порастват доста по-бързо “.

Накрая споделя, че към този момент няма мобилен телефон, само че продължава да употребява обществените мрежи, най-много поради бизнес начинанията на двамата с какаото.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР