Карол Къркууд казва, че нейната блажено перфектна“ коледна сватба не

...
Карол Къркууд казва, че нейната блажено перфектна“ коледна сватба не
Коментари Харесай

Карол Къркууд се възхищава на своята „блажено перфектна“ коледна сватба при завръщането си в BBC

Карол Къркууд споделя, че нейната „ блажено съвършена “ коледна женитба не би могла да бъде по-романтична, откакто се завърна в студиото на BBC.

Телевизионната ветеранка, която разкри годежа си с дългогодишния си сътрудник Стив Рандал онлайн по малкия екран, безшумно подписа брак в Бъкингамшър на 27 декември. Тя изуми почитателите, като направи известието, че се е омъжила за служителя на реда, който е с 13 години по-млад от нея.

61-годишната метеорологична експертка сподели през днешния ден, че няма да промени нищо по отношение на огромния си ден, когато се завърне на работа в BBC Breakfast. Читателят на вести Джон Кей я разпита за всичко това, откакто тя разгласява редица фотоси на щастливата двойка, изглеждаща необикновено в деня на сватбата им. Тя му сподели, че не може да бъде по-перфектно.

„ Джон, не мога да ти опиша какъв брой ужасно беше. Това беше най-перфектната, сантиментална и интимна женитба – и двамата сме толкоз необикновено щастливи “, сподели Карол. „ Всъщност не би трябвало да говорите по този начин за личната си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР