Карнобат не успя да запише победа и в 7-ия кръг

...
Карнобат не успя да запише победа и в 7-ия кръг
Коментари Харесай

Късметът отново обърна гръб на Карнобат

Карнобат не съумя да запише победа и в 7-ия кръг на Югоизточната Трета лига, откакто в домакинска среща отстъпи с 1:2 против Хасково 1957. Домакините започнаха доста добре мача, сътвориха няколко преференциални положения за гол, само че изстрелите на Антон Атанасов и Петър Колев профучаха в навън. В 15-ата минута гостите поведоха в резултата след попадение на Ивелин Костов, който с глава осъществя след центриране от корнер на Красимир Илиев. Изстрели от фаул на Георги Калоянов и пропуски на Петър Колев не съумяха да доведат резултата до равнене на резултата до края на първата част, а второто полувреме стартира с нов гол за гостите от Хасково. Точен за 0:2 в 56-ата минута бе Сонер Полат, който се разписа след отдалечен удар по земя.

В 87-ата минута домакините от Карнобат получиха правото да изпълнят дузпа за нарушаване против Стойко Колев. Зад топката застана Георги Калоянов, който стреля, само че ударът му бе избит от стража на Хасково Александров. В 90-ата минута въпреки всичко Карнобат съумя да стигне до гол, осъществен от резервата Пламен Киров, който бе прецизен след мощен удар от далечна отдалеченост. Късният гол докара до спомагателен напън от страна на домакините, които обаче нямаха шанса да изравнят в продължението на срещата, макар напъните на Калоянов, Колев, Киров и компания.

„ Срещата сподели, че футболът е нелогична игра. В това има сексапил, само че има и драма. Късметът бе на страната на Хасково, които с едно състояние вкараха два гола. Ние създадохме 10 голови положения, вкарахме едно, изтървахме и дузпа. Отдавам го това на напрежението, което се натрупа в тима в резултат на насъбраните загуби. Ще се борим да излезем от тази обстановка, нямаме различен избор. Трябва да използваме всеки късмет, ще се борим до край оттук насетне за оставането ни в групата. “, разяснява президентът на Карнобат Теодор Иванов.

След този мач Карнобат продължава да заема нежеланата 17-а позиция в таблицата, записвайки и 6-ти следващ мач без триумф в миналите 7 кръга. Карнобатлии имат мач по-малко. Отложената среща с Родопа (Смолян) ще се организира на 25-и септември. Преди това възпитаниците на Георги Калоянов ще гостуват на 22-и септември на Левски (Карлово). Въпреки тежката серия досега, в Карнобат битката за оставане в Югоизточната Трета лига е на разположение, като в отбора са окуражени да спрат черната серия оптимално скоро.

Карнобат: Борислав Тотев, Стоян Калев, Пламен Димитров, Ясен Тузаков, Трендафил Момчилов, Денислав Минчев (63 – Милен Стоянов), Антон Атанасов (60 – Стойко Колев), Живко Комелов (67 – Пламен Киров), Димитър Петров, Георги Калоянов, Петър Колев

Хасково: Димитър Александров, Георги Чичев, Дамян Чаушев, Борис Бисеров, Цанко Чаушев (46 – Георги Вълчев), Нелиян Чакъров, Ивелин Костов (70 – Христо Капитанов), Красимир Илиев, Марио Йовов (60 – Ален Иванов), Юлий Шекеров, Сонер Полат Югоизточна Трета лига 7 кръг, събота 14 септември  Карнобат 1:2краен резулат  Хасково 1957
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР