Карнобат. Най-големият бич в обществото в момента е корупцията. Това

...
Карнобат. Най-големият бич в обществото в момента е корупцията. Това
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Корупцията е най-големият бич в момента и БСП ще поведе битката срещу нея

Карнобат. Най-големият камшик в обществото сега е корупцията. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев при визитата си в Карнобат, оповестиха от пресцентъра на партията . „ Няма по какъв начин да преборим бедността, без да преборим корупцията и ние би трябвало да поведем тази борба “, разяснява още Добрев.
Според него е доста по-добре, че Българска социалистическа партия внасят вота на съмнение сами. „ По-добре сами, в сравнение с зле съпроводени “, сподели още той. Според него, колкото повече ръководят ГЕРБ, толкоз по-малко страна остава, тъй като ръководещите я сливат с партията си. „ Правят това един път посредством назначенията си от чистачката до шефа и посредством разпределяне на публични поръчки на доближени техни предприемачи. В момента единственото, което желаят да създадат, е тематиката корупция да бъде заглушена “, добави още Кирил Добрев.
При визитата си в Карнобат Добрев бе съпроводен от Атанас Зафиров - член на ИБ на Българска социалистическа партия, народните представители от област Бургас инж. Петър Кънев, Николай Тишев и Тодор Байчев, както и от ръководителя на ОблС Стойко Танков и общинския ръководител на Българска социалистическа партия Бургас Живко Господинов.
Домакин на срещата беше Общински съвет на Българска социалистическа партия Карнобат и младият му ръководител Аспарух Иванов. Присъстващите имаха опция да зададат своите въпроси към Кирил Добрев, а в края на срещата той връчи и членските карти на новопостъпилите в редиците на Българска социалистическа партия младежи.
До края на деня заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия ще посети Айтос и Бургас, а на следващия ден Кирил Добрев ще беседва с хората в Созопол и Несебър.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР