Карнавалът Габрово 2020 - между изтока и запада ще е

...
Карнавалът Габрово 2020 - между изтока и запада ще е
Коментари Харесай

Габровският карнавал ще шества по терасите и прозорците

Карнавалът " Габрово 2020 - сред изтока и запада " ще е първият карнавал в света по време на Covid - 19.

Шествието се слави със своите няколкометрови макети, които изобразяват или осмиват известни персони от шоубизнеса, политиката, герои от книги и филми.

На 16-ти май от 19:00 часа, в три лъча по улиците на града ще тръгнат и три платформи с макети. А един облик сигурно ще се отличи измежду гигантските герои - този на военачалник Мутафчийски. Организаторите дават обещание да го разходят из града, с цел да види по какъв начин се съблюдават ограниченията за битка с Covid - 19.

Габровци означават напълно съществено, че тази година не одобряват посетители, само че канят всички да се причислят към тях във FB.

Общината прикани всички почитатели на карнавала да основат карнавални картини на терасите, прозорците или в дворовете си и по този начин - с габровски комизъм, отдаден на най-актуалното от обществените и политически тематики сега, да се причислят към карнавалния стрийминг, който ще стартира в 19 часа на 16 май във фейсбук профила на карнавала - https://www.facebook.com/Carnival.Gabrovo/

Награди ще има както за най-успешните домашни карнавални картини, по този начин и за най-карнавално семейство и даже за домакински любим - котка /или чувстващ се като котка/, съпричастен към карнавалния дух в къщата.

Тази година няма да режат опашката на котката - ограничения за сигурност, макар че плановите интервенции към този момент са позволени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР