Кърмит Ръфинс е свирил на някои от най-големите сцени в

...
Кърмит Ръфинс е свирил на някои от най-големите сцени в
Коментари Харесай

Кърмит Ръфинс за насилието с оръжие в родния град, което разтърси семейството му: „Можех да направя 2 погребения“

Кърмит Ръфинс е свирил на някои от най-големите подиуми в света. С тромпет в ръка, 59-годишният мъж придвижва джаза в идната нота още от детските си дни.

„ Чичо ми Пърси Уилямс, той е тромпетист и си припомням, че бях на 8, 9, 10-годишен, и той идваше в къщата съвсем всеки уикенд и просто слагаше тромпета в ръката ми и виждам това нещо, дребосъче, когато отвори този калъф, този искра, тази миризма на този месинг, беше пъклен вълнуващо. "

В гимназията Ръфинс и някои съученици основават Rebirth Brass Band, който за тяхна изненада се трансформира в световноизвестна група. Роденият в Ню Орлиънс Ruffins се смята за музикална кралска персона.

данни от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. В народен мащаб нивата на убийства и насилствени престъпления като цяло са намалели през 2023 година, според данни, оповестени от ФБР.

Но през миналия уикенд един човек беше погубен и 11 бяха ранени в Ню Орлиънс след пукотевица пред нощен клуб след фестивал, според архива за принуждение с ор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР