Карловската ДГ Гина Кунчева ще открие новата учебна година с

...
Карловската ДГ Гина Кунчева ще открие новата учебна година с
Коментари Харесай

Детска градина "Гина Кунчева" в Карлово ще открие новата учебна година с нова зала за спорт

Карловската ДГ " Гина Кунчева " ще открие новата образователна година с нова зала за спорт. Това стана ясно по време на визитата в детската градина на кмета на общината доктор Емил Кабаиванов. Срещата с директорката Христина Перчева и учителки бе в границите на плануваните инспекции за готовността детските заведения за старт на образователната 2023-2024 година.
 
Директорката сподели на кмета изискванията, в които личният състав образова и възпитава децата, занималните, кътовете за игри, дворното пространство. Спортната зала е приключена, следва нейното съоръжение и публично разкриване. В развой на дотъкмяване е така наречен зелена класна стая навън – за групите, които се образоват по метода Монтесори.
 
Д-р Кабаиванов предложи да бъде проведена обмяна на опит сред преподавателите по Монтесори от детските градини в Карлово и техните сътрудници от побратимения италиански град Осио Сотто. Кметът показа убеждението си, че част от възпитанието на децата се дължи на средата, в която те порастват.
 
" Когато те се обгрижват от положителни експерти и среда в детските градини е чиста и подредена, израстват възрастни, които пазят и ценят както персоналното си жилище, по този начин и всички публични места. ", сподели кметът. Той акцентира, че карловските детски градини са измежду най-хубавите в страната. Галерия
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР