Карлово. Камери за видеонаблюдение ще бъдат монтирани до края на

...
Карлово. Камери за видеонаблюдение ще бъдат монтирани до края на
Коментари Харесай

Пловдив: Камери за видеонаблюдение ще бъдат монтирани до края на месеца на стадион „Васил Левски” в Карлово

Карлово. Камери за видеонаблюдение ще бъдат инсталирани до края на месец април на стадион „ Васил Левски ” в Карлово. Това оповестиха за Радио „ Фокус ”-Пловдив от Общината. През идващия месец май там ще бъде инсталирано и електронно табло с цялостна информация за всички футболни срещи на Общинския футболен клуб. През предходната седмица в спортната база на стадиона бяха открити нови съблекални.
Подготвителната група, детският състав и отборът на юноши младша възраст – общо над 100 деца, към този момент имат обособени пространства, аналогични на тези за титулярния и съответния гостуващ тим.
Кметът Емил Кабаиванов направи оглед на оборудването и на залата за самбо и битка по време на откриването на съблекалните и съобщи желанията си там също да има усъвършенствания, които Общината ще направи.
Кметът пожела на младите спортисти да продължат да се показват чудесно в своята група и след година да се влеят като попълнения в титулярния състав. Той изгледа и тренировката след завръщането на тима от шампионат в Турция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР