Карловка трябва да плати около 1000 лева адвокатски хонорари и

...
Карловка трябва да плати около 1000 лева адвокатски хонорари и
Коментари Харесай

Жена вини шефа си за шамар на работното място, осъдиха нея

Карловка би трябвало да заплати към 1000 лв. адвокатски възнаграждения и разходи по делото, откакто районният съд в града оправда началника й по обвиняване, че й е нанесъл лека телесна щета. Отхвърлен е и искът за 2000 лева обезщетение. В жалбата си дамата твърдяла, че на 16 февруари т.г. шефът й и е блъснал два шамара на работното място. Версията й е, че е поискала позволение от него да посети тоалетната, а той й споделил да изчака сътрудника си да се върне оттова, с цел да не се затруднява производството. 
Жената твърди, че е изпълнила нареждането, само че щом застанала още веднъж на мястото си, ръководителят на промяната й се развикал, че е трябвало да се спре поточната линия, защото отишла до WC по едно и също време с другия служащ. Последвал спор, при който я зашлевил. Служителката си извадила здравно, пише  "24 часа ". На делото в съда мъжът обяснил, че подчинената му го обидила, а той единствено леко е бутнал по рамото. Четирима души от цеха удостоверили думите му. 
Сестрата на работничката е свидетелствала в нейна изгода, само че показанията й не са признати за достоверни, защото не е била директен свидетел на случая. Според лекаря специалист по делото с изключение на от удар зачервяването на бузата може да се получи от прилепяне с корав предмет, "както от самопричиняване, тъй като лицето е налична област за личните ръце ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР