Карлота Сабина е 26-годишна испанка, която в миналото е изкарвала

...
Карлота Сабина е 26-годишна испанка, която в миналото е изкарвала
Коментари Харесай

Бивша сервитьорка стана една от най-богатите жени в Дубай: Всичко дължа на закона на привличането

Карлота Сабина е 26-годишна испанка, която в предишното е изкарвала прехраната си като сервитьорка. Днес тя е една от най-богатите дами в Дубай.

В изявление за испанско предаване тя изясни, че всичко ѝ се е трансформирал коренно, с помощта на така наречен „ закон на привличането “. Карлота добави, че поради този закон сега управлява бизнес школа, в която коментира по какъв начин да привлечете шанса посредством някои потвърдени изследвания и способи, които са помогнали на нея.

Животът ѝ се трансформира фрапантно, когато взима решението да напусне работата в пицария, където като сервитьорка печели към 1000 евро на месец. Към днешна дата тя печели по няколко милиона на година и не изпитва ни минимум стеснение да показва лукса, измежду който живее, на своите почитатели в обществените мрежи.

По време на изявлението тя изясни по какъв начин основава автоматизирани канали в YouTube, които ѝ разрешават да печели големи количества пари, без действително да прави нищо. Това, дружно с ръководената от нея бизнес школа и бизнеса с недвижими парцели, усилват до небето банковата ѝ сметка. Тогава тя взема решение да си стегне куфарите и да се реалокира да живее в Дубай, където ще заплаща по-ниски налози спрямо Испания. Освен това има намерение да увеличи даже още повече благосъстоянието си, когато се откри в богатото емирство.

26-годишната испанка, волно или не, не пропусна да раздразни огромна част от своите сънародници, казвайки, че огромна част от испанците „ нямат нрав на спечелили “ и по тази причина страната „ изостава “.

Ако желаете да знаете какви са вашите съседи, просто би трябвало да погледнете паркинга на къщата им и колите, които са паркирани. Заобикаляте се с хора, които не печелят повече от 1000 или 1500 евро на месец, сподели тя.

В този смисъл изясни, че това е една от аргументите да реши да се реалокира в Дубай: да бъде заобиколена от хора, които я предизвикват да се усъвършенства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР