Карлос Сайнц заяви, че е изненадан от атаките на италианските

...
Карлос Сайнц заяви, че е изненадан от атаките на италианските
Коментари Харесай

Сайнц: Изненадан съм от атаките на италианските медии

Карлос Сайнц съобщи, че е сюрпризиран от офанзивите на италианските медии след надпреварата в Бахрейн, където беше първият кръг от сезона във Формула 1, в което Шарл Леклер отпадна поради щета, а той приключи 4-и. Медиите в Италия проучиха представянето на Скудерията и деликатно описаха всички напускащи или канещи се да изоставен значими фигури в Маранело, както и връзките на новия началник на отбора Фредерик Васьор с огромните босове на компанията, както и с водачите.

Преди надпреварата в Джеда Леклер съобщи, че всички клюки към Ферари “абсолютно не са правилни ” и към “90 % от тях са изцяло безпочвени ”.

Сайнц беше помолен в Саудитска Арабия да опише настроението в лагера на Ферари след сложното начало на сезона на “Сахир ” преди две седмици.
 Потъва ли Ферари в Саудитска Арабия? Потъва ли Ферари в Саудитска Арабия?
“Сега е много по-добре спрямо това, което излиза в медиите, тъй като като видите какъв брой неща бяха написани за Ферари през миналата седмица, това несъмнено не беше добре за нас - съобщи испанският водач. - Ние сме наясно, че би трябвало да подобрим представянето си и работим по това, само че за мен бяха изненада офанзивите против Ферари в италианските медии, които се опиха да дестабилизират отбора. Някои назовават това ни положение “криза ”. Но е минало единствено едно съревнование, невероятно е от едно съревнование да се оцени представянето ни. ”
 Макс: Авансът ни не е толкоз огромен Макс: Авансът ни не е толкоз огромен
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР