Карлос Сайнц разкри, че за последното състезание от сезона във

...
Карлос Сайнц разкри, че за последното състезание от сезона във
Коментари Харесай

Заповеди от бокса за Сайнц в Абу Даби

Карлос Сайнц разкри, че за последното съревнование от сезона във Формула 1 той е получил “ясни инструкции ” от Ферари, че би трябвало да оказва помощ на съотборника си Шарл Леклер. В Абу Даби Леклер се бори за второто място при водачите, а Скудерията - за втората позиция при конструкторите. И двете цели бяха изпълнени, като Леклер приключи втори, а Майнц - четвърти.

“Мисля, че в Абу Даби работихме като тим - изясни Сайнц. - Имах ясни инструкции преди началото на надпреварата да не се боря на старта с Шарл, също и преди и след спиранията в бокса. Справихме се добре, веселя се за Шарл, тъй като той в действителност заслужава второто място. ”

Испанецът похвали представянето на Шарл в хода на сезона, в който Макс Верстапен завоюва втората си поредна международна купа.
 Хакинен: Леклер си заслужи второто място Хакинен: Леклер си заслужи второто място
“Шарл беше супер мощен през целия сезон и се приспособява доста бързо към новото потомство коли във Формула 1 - разяснява Сайнц. - Аз трябваше да приспособявам и трансформирам стила си на каране, с цел да съм по-близо до него и това ми лиши известно време. ”
 Сайнц сподели какво Ферари би трябвало да усъвършенства през 2023 година Сайнц сподели какво Ферари би трябвало да усъвършенства през 2023 година
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР