Карлос Сайнц направи анализ на представянето си през първия ден

...
Карлос Сайнц направи анализ на представянето си през първия ден
Коментари Харесай

Карлос Сайнц: Ясно е, че Мерцедес ще са в битката

Карлос Сайнц направи разбор на представянето си през първия ден от автобус уикенда в Бахрейн. Пилотът на Ферари беше удовлетворен от свършената работа през двете тренировки. Сайнц не скри изненадата си и от темпото на Мерцедес.

„ Това единствено демонстрира, че в никакъв случай не можеш да гледаш към тестванията, тъй като хората са склонни да не демонстрират всичките си карти. Ясно е, че Мерцедес също ще взе участие в борбата. Ред Бул в дълготраен проект беше доста по-бърз, в сравнение с в кратковременен, тъй че чакам на следващия ден и в неделя те също да са по-силни. “

„ Днешният ден беше по-сложен спрямо тестванията. Температурите бяха по-ниски, а вятърът – по-силен, което затрудни постоянството на пистата. Очевидно е, че не знаем проекта на останалите тимове “, изясни Сайнц.

„ По отношение на конкурентоспособността наподобява, че сме повече или по-малко там, където чакахме да бъдем. Освен това считам, че имахме добър четвъртък, защото завършихме цялата си стратегия и тестванията на гуми. Сега е време да проучваме данните и да се подготвим за утрешната подготовка. Очаквам я с неспокойствие. По всичко наподобява, че ще бъде напрегната “, заключи Карлос Сайнц.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР