Карлос ocelote Родригез Сантяго си причини големи беди, след като

...
Карлос ocelote Родригез Сантяго си причини големи беди, след като
Коментари Харесай

Директорът на G2 си причини сериозни неприятности

Карлос " ocelote " Родригез Сантяго си аргументи огромни беди, откакто разгласява видео в обществените мрежи, на което испанецът чества триумфите на основания и управителен от него G2 Esports в компанията на оформилия се като едно от най-противоречивите имена в интернет Андрю Тейт.

Не след дълго се появиха безчет мнения от хора, които изрекоха своето отвращение от дейностите на 32-годишния предприемач. Феновете на клуба бяха съществено наранени от обстоятелството, че Карлос купонясва дружно с известния поради крайните си отзиви британец.

В началото ocelote показа мнението си в Туитър, по което си личеше, че той не съжалява за дейностите си. След това обаче от G2 излязоха с публична позиция по въпроса. 

" Провалихме ви. Действията на нашето CEO сигурно не съответстват с полезностите, към които ние от G2 се стремим. Извиняваме се ", се споделя в поста на " самураите ". 

Навътре в текста от организацията загатват, че Карлос няма да бъде в длъжността на изпълнителен шеф за 8 седмици, като в резюме ще бъде вкаран в " неплатен отпуск ".
" G2 е над Карлос. Ще направя всичко, с цел да запазя организацията и всеки, който е част от нея. Дължа им го ", след това се извини CEO-то на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР