Карлос Насар се прибра в България, след като спечели европейската

...
Карлос Насар се прибра в България, след като спечели европейската
Коментари Харесай

Европейският шампион Карлос Насар: Моята цел е Олимпиадата

Карлос Насар се прибра в България, откакто завоюва европейската купа в категория до 89 кг в Ереван. Той показа, че в този момент най-голяма му цел е орден от ЛОИ в Париж.

" Страхотно се усещам, това беше огромна победа за мен. Успехите не ме главозамайват. Концентрирал съм се към Олимпиадата. Винаги отивам за златен орден на съревнование. Винаги може да стане всичко, до момента в който не го взема. Има още запаси и мисля да го покажа на други надпревари. Винаги съм бил съсредоточен единствено върху спорта ", сподели Насар пред медиите.

Наред със златния орден Насар усъвършенства и международния връх в дуела, завършвайки със общ брой от 395 кг в двете придвижвания, подобрявайки с 3 кг предходното върхово достижение, което бе дело на италианеца Антонино Пицолато.

" Тренировки и режим е рецепта за триумфа. С италианеца щеше да е по-изтощаващо като опити. Много бях отчаян като разбрах, че няма да взе участие. Подготвям се, както съм се подготвял до момента. Моята цел е Олимпиадата. Ще направя всичко допустимо да съумея ", съобщи Насар на летище " София ".







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР