Карлос Насар доказа, че е най-големият талант в световните щанги

...
Карлос Насар доказа, че е най-големият талант в световните щанги
Коментари Харесай

Карлос Насар грабна европейската титла в София

Карлос Насар потвърди, че е най-големият гений в международните щанги сега, откакто завоюва купата в категория до 89 кг на Европейското състезание в София с извънредно показване.


19-годишният българин бе непогрешим през цялото време, като записа три сполучливи опита в изхвърлянето, с цел да поведе в класирането със 176 кг, шест повече от единствения си действителен съперник Антонио Пицолато от Италия. В изтласкването Насар тотално отчая Пицолато с два сполучливи опита, с които дуелът му стана 391 кг. След като италианецът не съумя да отговори на предизвикването, купата на Насар бе подпечатана. Той бе декларирал 224 кг за международен връх в категорията, само че не го направи, с цел да се резервира за идните надпревари и Олимпийските игри в Париж през лятото.

Пицолато остана на второ място с 11 кг по-малко в дуела от българина, а молдовецът Марин Робу завоюва бронзовия орден с 378 кг. По този метод България към този момент има четири трофеи от домашното състезание и води в класирането по медали. България има още един сребърен и един бронзов орден. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР