Карлос Моя направи разкритие, което със сигурност ще обнадежди феновете

...
Карлос Моя направи разкритие, което със сигурност ще обнадежди феновете
Коментари Харесай

Карлос Моя: Рафа се чувства добре от няколко дни насам


Карлос Моя направи разобличаване, което сигурно ще обнадежди почитателите на Рафаел Надал преди Ролан Гарос. Треньорът на испанската легенда съобщи, че от няколко дни насам той не усеща съвсем никаква болежка в крайници си и се приготвя пълноценно за шампионата в Париж.

Хроничната травма на Надал в крайници, поради която той пропусна съвсем цялата втора половина от сезон 2021, още веднъж се завърна по време на мача му против Денис Шаповалов на осминафинала на Мастърс шампионата в Рим. След дуела международният №5 съобщи, че болката е доста мощна и не може да гарантина на 100 %, че ще взе участие на Ролан Гарос. Съдейки по думите на Карлос Моя обаче в този момент обстановката е доста по-оптимистична.

„Добре си припомням в какво положение дойде Рафа на Ролан Гарос през 2020 година Тогава той не бе в по-добра форма, в сравнение с е сега, само че все пак завоюва купата без изгубен сет. Рафа към момента изпитва болки в крайници на моменти, само че през множеството време е добре. Като цяло той се усеща добре от няколко дни насам и сме оптимистично настроени за идния турнир“ – сподели първенецът на Ролан Гарос за 1998 година в изявление за подкаста The Tennis Talk.

Надал ще стартира присъединяване си на Ролан Гарос с мач против международния №82 Джордан Томпсън . До момента двамата са се изправяли един против различен единствено един път – на осминафиналите на Мастърса в Париж през 2020, когато Матадора надви с 6-1, 7-6(3). Във втори кръг бихме могли да забележим конфликт сред Надал и различен „мейджър“ първенец – Стан Вавринка.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР