Карлос Контрера подаде оставка като шеф на комисия в Столична

...
Карлос Контрера подаде оставка като шеф на комисия в Столична
Коментари Харесай

Карлос Контрера подаде оставка като шеф на комисия в Столична община

Карлос Контрера подаде оставка като началник на комисия в Столична община.

" Оставката ми като ръководител на комисията по " Транспорт и пътна сигурност " към СОС към този момент е реалност. Причините и мотивите, довели до това решение и деяние, са много. Това не е прочувствен акт, а стъпка, плод на разискване във ВМРО-София. Постът е незает от през днешния ден и новата сглобка ГЕРБ, Демократична България и Спаси София могат да си излъчат титуляр. Както се споделя, да скрепят брака уместно ". Това написа във фейсбук общинският консултант, написа " Факти ".

След 4 години мандат, компактно гласоподаване с ГЕРБ и " Атака " без значение по какъв въпрос, в този момент се оказа, че " от близо година връзките на Вътрешна македонска революционна организация с ГЕРБ в СОС са мощно обтегнати ". А съгласно Контрера ГЕРБ към този момент има нови съдружници в общината - Демократична България и " Спаси София ". Това, че оставката идва единствено три месеца преди изборите и дни преди да стартира най-отпускарският месец-август-е друга тематика.

" Нагнети се прекалено много напрежение и недоразумение, а няма по какъв начин да председателстваш комисия или да провеждаш избрана политика, когато политическият ти сътрудник стартира редовно да ти играе " немци в тила " в съвъкупление с идеологическия ти съперник - в тази ситуация с Демократична България и Спаси София. Има граници, които не могат да бъдат преминавани ", написа още Карлос Контрера.

Според него, подадената през днешния ден оставка е плод на изгубеното доверие сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, само че не непременно. Когато те неодобряват редовно и подписват забележим брак по сметка с политическите ти съперници, няма по какъв начин да има съгласие. " За толкоз години ГЕРБ не схванаха един доста елементарен принцип - не може да гориш мостове, а да очакваш поддръжка. Няма по какъв начин Вътрешна македонска революционна организация да стои като гръмоотвод до ГЕРБ в тази обстановка ", приключва той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР